Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، نشست سه جانبه احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با مدیرعامل آب و فاضلاب کشور و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و حضور ویدئو کنفرانسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با موضوع پیگیری مشکل کمبود آب در غرب جزیره قشم به درخواست نماینده مردم هرمزگان در محل شرکت مادرتخصصی آب و فاضلاب کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق مذاکرات و پیگیری های متعدد انجام شده با مدیران وزارت نیرو و آب و فاضلاب کشور، قرار بود مردم قشم در سال ١٤٠٠ مشکل کم آبی نداشته باشند، بر همین اساس هم به مردم نوید برخورداری از اصلی ترین لازمه حیاتشان داده شد اما متاسفانه شاهدیم با گذشت سه ماه از سال ١٤٠٠ همچنان مردم روستاهای غرب جزیره قشم از این حق طبیعی محرومند. نمایندگان در برابر مردم و پیگیری مشکلات آنان مسئولند، اگر نماینده به مردم قولی می دهد بر اساس قول مدیران اجرایی است و کم کاری در رفع مشکلات مردم و عدم تحقق وعده ها باید از سوی نمایندگان مردم پیگیری شود.

مرادی گفت: درخصوص مشکلات آب جزیره قشم خیلی به مردم قول دادیم و به هر طریق ممکن باید این موضوع در سریعتر زمان پیگیری و انجام شود.

در ادامه این نشست نیز جانباز مدیرعامل آب و فاضلاب کشور با ارائه گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده درخصوص آبرسانی به روستاهای قشم گفت: طی سال گذشته یک باب ایستگاه پمپاژ اصلاح و بازسازی گردید و سه سایت ایستگاه پمپاژ نیز تکمیل گردیده است. همچنین در این مدت ١٢کیلومتر اصلاح و بازسازی و ٢٨ کیلومتر توسعه شبکه انجام شده است.

جانباز با اشاره به محدودیت های بودجه ای گفت: اتمام این پروژه ١٩٠ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که کمبود اعتبار اصلی ترین عامل کند شدن این پروژه بوده است.

 وی همچنین درخصوص میزان مصرف و تولید آب نیز گفت: ٣٢٨لیتر در ثانیه تولید آب در قشم داریم که با توجه به میزان مصرف ٨٠لیتر در ثانیه با کمبود مواجهیم.

درویش پور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز با تشکر از پیگیری های احمد مرادی درخصوص مشکلات جزیره قشم گفت: مردم جزیره قشم، مردمی بسیار نجیب هستند و وضعیت فعلی شایسته این مردم نیست لذا سازمان منطقه آزاد قشم آمادگی دارد تا از طریق انعقاد تفاهم نامه بخشی از اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل پروژه آبرسانی به غرب قشم را تقبل نماید.

 در پایان این نشست مقرر شد جهت تدوین تفاهم نامه و مشخص نمودن جزئیات فنی و اجرایی آن، ظرف یک هفته آینده نشست دیگری با حضور مدیران و کارشناسان شرکت آب و فاضلاب کشور و سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شود.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: منطقه آزاد قشم سازمان منطقه آزاد قشم آب و فاضلاب کشور احمد مرادی جزیره قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سد‌های خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

به گزارش ایرنا، عباس صدریان‌فر بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روز‌های قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.

صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.

وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روز‌های پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

دیگر خبرها

  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی
  • بررسی مطالبات مردم احمد آباد اردکان
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است